La Universitat de Brno incorpora el primer Grau Universitari en Llengua i Literatura Catalana a la República Txeca

Brno (República Txeca).-25/02/2016.- La Universitat Masaryk de Brno celebra avui l’acte d’inauguració del Grau en Llengua i Cultura Catalana, titulació que es posa en funcionament per a aquest curs acadèmic 2015-2016 a la República Txeca. Els estudis, que tenen un màxim de 180 crèdits ECTS, es podran cursar no només com a grau, sinó que també estaran disponibles com a minor, és a dir, com a itinerari d’especialització.

L’acte d’inauguració del Grau tindrà lloc a la mateixa universitat, i tindrà com a acte central la conferència Catalunya i Moràvia; episodis d’història sociolingüística comparada, a càrrec del professsor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Albert Branchadell.

La Universitat de Brno disposa d’estudis catalans des de l’any 1999, i compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull des del curs acadèmic 2003-200. Juntament amb aquesta universitat, a la República Txeca hi ha dos altres campus que ofereixen estudis catalans als seus plans d’estudi: la Universitat Carolina de Praga i la Universitat d’Olomouc.