Sol·licita la beca Segimon Serrallonga i amplia els teus estudis a l’estranger

Vic, València, Palma.- 09/03/2016.- L’Ajuntament de Torrelló, amb la col·laboració de la Xarxa Vives i de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, convoca la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2016-2017 (vegeu les bases).

La novena edició de la convocatòria, que es tancarà el 4 d’abril de 2016, s’adreça a titulats o estudiants de darrer any de les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació, que hagen cursat o cursen els estudis en alguna universitat o algun centre d’educació superior de la regió Vives. La beca contempla una dotació econòmica de 8.000 euros, que cobrirà el desplaçament, la matrícula en la universitat o centre on haja estat admès/a, les despeses d’instal·lació, l’allotjament i la manutenció.