El professor Carles Parés (UVic-UCC), al curs de Fisiàfrica a Moçambic

Fisiàfrica. Estada a Moçambic de la professora Olga Velasco (UIB), 14 al 25 de març de 2016

Quelimane (Moçambic).- 17/05/2016.- Continuen les activitats formatives de la Xarxa Vives d’Universitats a Moçambic, en el marc del programa de formació del projecte Fisiàfrica. Després de l’estada de la professora de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Olga Velasco, a Quelimane el passat mes de març, amb l’assignatura Fisioteràpia Musculo-esquelètica (vegeu imatges dalt), aquesta setmana és el torn del professor Carles Parés, de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Parés imparteix l’assignatura Métodes d’avaluació en Fisioteràpia II, des de ahir dilluns 16 fins divendres 20 de maig.

L’estada del professor de la UVic-UCC suma coneixements als ja impartits per les professores Velasco, Bosch i Salvà, també de la UIB, en mesos anteriors.

Liderat per la Xarxa Vives, el programa de cooperació al desenvolupament «Formació en rehabilitació funcional a Àfrica, Fisiàfrica» s’adreça a l’enfortiment dels sistemes de salut de Moçambic, Gàmbia i Ghana entre els anys 2014 i 2016. Amb el suport de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), Fisiàfrica compta amb la participació de les universitats de Girona, Illes Balears, Lleida, Miguel Hernández d’Elx i Vic-Central de Catalunya.