Posa música al teu estiu amb els cursos de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/05/2016.- Les teues vacances poden donar la nota amb la Guia de cursos d’estiu. Les universitats de la Xarxa Vives et brinden l’oportunitat de realitzar formació musical a l’estiu, amb ua sèrie de cursos al voltant d’aquest àmbit:

Percussió africana
Oriola, 1 de juny

De Monteverdi a Strauss: introducció a l’òpera
A distància, 29 de juny

Pensament i música
A distància, 29 de juny

La capoeira, una eina d’innovació educativa per la classe d’EF
Barcelona, 4 de juliol

Curs de composició creativa i musical i fast songwriting amb Aldo Narejos
Elx, 4 de juliol

Música neuronal a través de les ones per al desenvolupament de l’aprenentatge
Elx, 4 de juliol

Barcelona BSO. Els grans moviments musicals del segle XX a la ciutat
Barcelona, 4 de juliol

Un país de música: la industria musical valenciana
Castelló de la Plana, Benicàssim, 12 de juliol

Una història de la òpera
Matadepera, 7 de setembre

Aquests i altres cursos sobre totes les temàtiques possibles es recullen anualment a la Guia de cursos d’estiu. La preent edició, amb 605 cursos que es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 de setembre, posen a l’abast del públic activitats estivals emmarcades en 11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres.

A més a més, i per facilitar-te la tasca de recerca, la Xarxa Vives disposa d’una eina de cerca que et permetrà classificar els cursos segons la seua àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, paraula clau, dates de realització i número. També existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits. A més, la Guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica.

D’altra banda, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia i que podreu demanar fins l’1 de juliol. Si desitgeu més informació sobre aquestes beques, no dubteu en adreçar-vos al punt d’informació de la vostra universitat.