La Universitat Oberta de Catalunya ha acollit la IX Trobada de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris

Síndics_jul16

 

Galeria d’imatges
Programa en PDF
Materials de la trobada

 

Barcelona, València, Palma.- 11/07/2016.- La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha acollit, dijous i divendres 7 i 8 de juliol la IX Trobada de síndics de greuges,defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives d’Universitats. L’activitat s’ha desenvolupat en el marc del Fòrum Vives i ha comptat amb la participació d’un total de 25 representants de 14 universitats de la Xarxa.

Els assistents, procedents de les universitats Abat Oliba CEU, Alacant, Autònoma de Barcelona,  Barcelona, Girona, Internacional de Catalunya, Oberta de Catalunya, Politècnica de Catalunya, Politècnica de València, Pompeu Fabra, Ramon Llull, Rovira i Virgili, València, Vic-Central de Catalunya, encetaren la trobada amb l’acte de benvinguda que va comptar amb la presència de Josep A. Planell, vicepresident IV de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la Universitat Oberta de Catalunya.

Divendres 8 es van realitzar les sessions de treball. La primera d’elles ha estat introduïda per Rafael Ribó, síndic de greuges de Catalunya i Agustí Cerrillo, síndic de greuges de la Universitat Oberta de Catalunya i ha estat centrada en la contribució dels síndics al foment de la transparència universitària. A la segona sessió, el director de l’Oficina de Suport al Director de l’Àrea de Tecnologia de la UOC, Juanjo Martí, i el professor de Dret Mercantil, Miguel Peguera, han tractat el paper del síndic de greuges quan la tecnologia entra a l’aula. Les sessions han anat seguides d’un debat entre tots els assistents.