UIB i UV inicien setembre amb cursos intensius i gratuïts de català per a l’estudiantat internacional

València, Palma.- 06/09/2016.- Amb l’inici de setembre, arranca també l’edició 2016-2017 dels cursos intensius de català per a estudiants internacionals de la Xarxa Vives.

Les universitats de València (UV) i Illes Balears (UIB) acullen aquests cursos intensius, de forma gratuïta i amb allotjament inclòs.

Durant dos setmanes, una trentena d’estudiants internacionals seleccionats de les més de 200 sol·licituds rebudes, aprofitaran els darrers dies d’estiu amb classes teòriques, tallers i activitats que els permetran conèixer més de prop la llengua i la cultura pròpia dels territoris Vives.

La Xarxa Vives d’Universitats organitza aquests cursos amb l’objectiu d’oferir un espai de coneixement  als estudiants internacionals, amb l’objectiu de fomentar la gestació de vincles i sinergies personals, acadèmiques i culturals amb les universitats d’acollida, i millorar les competències de l’alumnat en matèria lingüística.

Podeu trobar més informació ací.

Universitat de les Illes Balears UIB

Universitat de València
05092016 2124 (1)