La UPF acollirà el Fòrum Vives Jornades de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua

juan-navarro-baldeweg_edifici-merce-rodoreda-upf_riventi_barcelona_04

Castelló de la Plana, Palma, Barcelona.-27/09/2016- . La Universitat Pompeu Fabra organitza, en el marc del Fòrum Vives, les Jornades de Formació per al personal docent i investigador (PDI) que imparteix docència en una tercera llengua, que tindrà lloc els proper dies 10 i 11 d’octubre a la UPF.

Les jornades, obertes a tota la comunitat universitària, van adreçades principalment a personal docent i investigador que fa docència en una tercera llengua i als Serveis Lingüístics de les universitats de la Xarxa Vives.

L’activitat,  s’obrirà amb una benvinguda a càrrec de Jaume Casals, president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat Pompeu Fabra, i inclourà conferències i tallers en l’àmbit de la formació per a la docència en terceres llengües, amb l’objectiu de proporcionar estratègies metodològiques i recursos docents que permeten fer front al repte d’impartir docència en una llengua diferent a la pròpia. Una àmplia representació d’experts de les universitats de la Xarxa Vives realitzaran xarrades i taules rodones al voltant d’aquesta formació específica.

Atesa l’elevada demanda de participació, s’ha acordat ampliar el nombre de places i obrir de nou el formulari d’inscripció. El termini per confirmar l’assistència és el 3 d’octubre.

Per a més informació, consulteu el programa.