Obert el període d’inscripció a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

25110248750_9077be8f0f_k0

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.30/09/2016-. La fase final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2017 de la Xarxa Vives tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. La quarta edició de la competició tindrà com a tema de debat «Els animals tenen drets?», tema que també protagonitzarà les fases locals classificatòries per arribar a la final.

Demà dia 1 d’octubre s’obrirà el període d’inscripció a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que es dividirà en dues fases:

  • Preinscripció: de l’1 al 30 d’octubre
  • Formalització d’inscripcions: del 4 al 18 de novembre.

Els equips interessats a participar-hi hauran d’adscriure’s a alguna de les 14 universitats participants en aquesta edició, formalitzant la inscripció a través d’aquest formulari.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat i cicles formatius (d’edats entre 15 i 18 anys) de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana, la Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.