Les universitats s’omplen de xarrades, exposicions i portes obertes amb la Setmana de la Ciència

12_jpo5

Castelló de la Plana, València, Palma-.14/11/1992-. Les universitats de la Xarxa Vives organitzen, des de fa més de 20 anys, la Setmana de la Ciència, una iniciativa que aglutina tota una sèrie d’activitats de divulgació científica, amb l’objectiu de renovar el coneixement sobre la ciència i la tecnologia a la societat, i fomentar la vocació científica de l’alumnat.

Jornades de portes obertes, xarrades, conferències, exposicions, tallers científics… durant tota aquesta setmana i fins el 23 de novembre es podrà gaudir d’un ampli ventall de possibilitats

Entre les activitats destacades, es troben la Universitat Miguel Hernández (UMH), que centra el seu programa en el cervell, o la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, on els llegums recorden l’Any Internacional dels Llegums. Molts centres de recerca compten també amb programes propis, on presenten les seues línies de recerca en desenvolupament; consulteu, per exemple, el programa d’activitats de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMDEA) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).