Eslovènia acull l’11é Fòrum Europeu d’Assegurament de la Qualitat (EFAQ)

620

Ljubljana (Eslovènia)-.17/11/2016-. La Universitat de Ljubljana (Eslovènia) i la Unió d’Estudiants d’Eslovènia organitzen, des d’avui dijous fins al dissabte 19 de novembre, l’onzena edició del Fòrum Europeu d’Assegurament de la Qualitat (EFAQ) de l’Associació Europea d’Universitats (EUA) , una plataforma per al debat, el desenvolupament professional i l’intercanvi d’experiències entre els actors principals de la garantia de qualitat (QA).

A través d’una combinació de sessions plenàries, la present edició “Qualitat en el seu context – la incorporació de millores”, combinarà ponències i tallers orientats a la investigació de l’evolució actual de la qualitat, oferint als participants la possibilitat d’ampliar els seus coneixements i el seu desenvolupament professional.

Les jornades comptaran amb la participació del vicepresident I de la Xarxa Vives, Francesc Xavier Grau.