El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i les universitats de la Xarxa Vives s’uneixen per impulsar les habilitats per parlar en públic dels estudiants

Barcelona, València, Palma-.27/01/2017-. El president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals, i la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, han signat avui un conveni de col·laboració per a la promoció de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat que organitza la Xarxa Vives d’Universitats i compta amb el suport de la Federació Escola Valenciana.

L’acord entre el Departament d’Ensenyament i la Xarxa Vives s’ha materialitzat amb la signatura del conveni de col·laboració, que estableix un compromís entre ambdues institucions.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat contribueix al desenvolupament general de les competències vinculades a la comunicació, l’argumentació del pensament i la ciutadania, alhora que proporciona un espai de relació entre els alumnes que cursen estudis d’Educació Secundària i Obligatòria i Batxillerat amb l’ensenyament universitari.