II Trobada Fòrum Vives de Programes Sènior: necessitats, oportunitats i reptes dels programes universitaris per a majors

Tarragona, València, Palma-.09/02/2017-. La directora Acadèmica de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant i presidenta de l’Associació Estatal de Programes Universitaris per a Majors (AEPUM), Concha Bru, i el vicerector d’Universitat i Societat de la Universitat Rovira i Virgili, Jordi Tous, valoren els resultats de la II Trobada Fòrum Vives de Programes Sènior de la Xarxa Vives (XVU), que va tenir lloc a la Universitat Rovira i Virgili el passat 2 i 3 de febrer. A les entrevistes, els dos membres del Grup de Treball de Programes Sènior de la XVU expliquen la necessitat i les oportunitats del treball en xarxa per un nombrós col·lectiu de les comunitats universitàries.