L’equip Fuetenses guanya la fase prèvia de la Lliga de Debat Universitària a la UB

Barcelona, València, Palma-.17.02.2017-. L’equip Fuetenses, format per Antonio Torregrossa i Lorena Farrés, ha estat el guanyador de la fase prèvia de la Lliga de Debat Universitària a la Universitat de Barcelona (UB), que va tenir lloc del 13 fins el passat divendres 17 de febrer al campus català.

A la final, l’equip guardonat s’ha acabat imposant sobre Els Peluixets, equip integrat pels estudiants Alba Rius, Aleix Ràmia i Joan Torras.

El jurat d’honor d’aquest debat ha estat format pels estudiants Raquel Chasserot, Jordi Farnés, Georgina Rodríguez i Gerard Rosell, tots ells universitaris que han destacat en el camp de l’oratòria, i per la vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística de la UB, Alba Ambròs.

Durant aquesta setmana l’organització seleccionarà, d’entre els finalistes, els estudiants que representaran la universitat a la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, que tindrà lloc del 24 al 27 d’abril a la Universitat Pompeu Fabra.