El col·legi El Carme i el col·legi Reial Monestir Santa Isabel representaran la UdL i la UAO CEU a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.4/03/2017-. La Universitat Abat Oliba CEU i la Universitat de Lleida han acollit aquest cap de setmana la darrera jornada de les fases locals de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat.

El Col·legi El Carme, format per Oriol Torné, Josep Saula, Joel Campo, Arantxa Domènech, Claudia Caballero, Ainoa Sánchez, Júlia Boix i Isabel Pons, com a capitana i tutora, ha estat el campió de la fase local de la Universitat de Lleida, que ha tingut lloc al campus universitari del 27 de febrer al 3 de març.

D’una altra banda, el col·legi Reial Monastir Santa Isabel, format per Mireia López, Paula Nueno, Marc Nueno, Julia Garrido, Joan Marc Barcon i Alfred Subirana, com a capità i tutor, ha estat el guanyador de la fase local a la Universitat Abat Oliba CEU, que ha tingut lloc els dies 3 i 4 de març al campus.

Ambdós equips representaran les Universitats de Lleida i Abat Oliba CEU a la final absoluta de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 27 al 29 d’abril.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat permet als estudiants treballar continguts de forma dinàmica i participativa. En aquest sentit, les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta i, sobretot, el treball en equip generen un espai de formació i aprenentatge excepcional per a aquests futurs professionals.