La UdL i la UMH ja tenen equip per a la Lliga de Debat Universitària

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.14/03/2017-. La Universitat de Lleida (UdL) i la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) han acollit aquest cap de setmana les fases prèvies de la Lliga de Debat Universitària.

L’equip de la UdL, format per Tatiana Figueres, Eudalds Ibars, David Martínez i Josep Maria Giménez, tots ells estudiants de Dret, ha estat proclamat vencedor de la fase prèvia, que va tenir lloc el 10 de març a la universitat lleidatana.

Fase prèvia UdL - Lliga de Debat Universitària

D’una altra banda, l’equip format per Ester González, Magdalena Torralbo, Helena Espí, José Vicente García i Pedro Dizo ha estat el guanyador de la fase prèvia a la UMH els dies. En aquest cas, l’equip vencedor està composat per estudiants del grau de Ciències Polítiques i Gestió Pública i del grau en Enginyeria Electrònica i Automàtica Industrial.

Fase prèvia UMH - Lliga de Debat Universitària

Ambdós equips representaran la Universitat de Lleida i la Universitat Miguel Hernández a la final absoluta de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 24 al 27 d’abril.