La Facultat de Filologia de la UB convoca el premi Carme Serrallonga

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.22/03/2017-. La Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, convoca la 24a edició del premi Carme Serrallonga.

La convocatòria s’adreça a l’alumnat de les universitats de la Xarxa Vives, que per a optar al guardó hauran de presentar un dossier sobre un fenomen (social, cultural, polític, etc.) acompanyat d’una anàlisi escrita i d’1 a 5 fotografies que il·lustren el paisatge lingüístic del domini lingüístic català.

La finalitat del premi és promoure l’estudi del paisatge lingüístic en els territoris de llengua catalana i donar compte, a través de l’observació i l’anàlisi de les expressions lingüístiques que es troben a l’esfera pública, de quina és la realitat sociolingüística de la llengua catalana, en un marc creixent de multiculturalisme i diversitat lingüística.

La millor proposta de paisatge lingüístic, que es podran presentar fins el proper 23 d’abril, es premiarà amb una dotació econòmica de 400 euros.

Per a més informació consulteu les bases.