La Comissió Permanent de la Xarxa Vives es reuneix a la Universitat d’Andorra

Comissió Permanent

Sant Julià de Lòria-.01/06/2017- . Els membres de l’òrgan d’administració i gestió ordinària de la institució analitzaran, durant avui dijous 1 i demà divendres 2 de juny, les línies d’actuació desenvolupades per la Xarxa durant els darrers mesos, i tractaran també les properes activitats emmarcades en els diferents àmbits de treball del Pla d’actuació de 2017.

En aquest sentit, s’analitzaran els plans de treball dels Programes Sènior, Igualtat de Gènere, Gestió Cultural i Llengua. Així mateix, es presentaran els resultats de les lligues de debat 2017. També es tractaran els programes Fòrum Vives i Fisiàfrica, així com l’acte de cloenda de curs acadèmic.

La reunió estarà presidida pel president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, i comptarà amb l’assistència, entre altres, del vicepresident I de la institució, Francesc Xavier Grau, qui estarà acompanyat pels representants de les universitats de la Xarxa.