L’Institut Ramon Llull organitza les 31es Jornades Internacionals per a professors de català

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.27/06/2017-. La Universitat Rovira i Virgili acollirà, del 18 al 21 de juliol, les Jornades Internacionals per a professors de català de l’Institut Ramon Llull, que aquest any arriben a la seua 31a edició.

La participació a les sessions de formació de les Jornades és oberta a professorat dels Serveis Lingüístics de la Xarxa Vives d’Universitats que, al llarg de quatre dies, participaran en presentacions i tallers al voltant d’activitats d’innovació docent i estratègies d’aprenentatge del català com a llengua estrangera.

Les Jornades Internacionals per a professors de català a l’exterior són un dels principals espais de formació adreçat al professorat de la Xarxa. També són un punt de trobada, debat i reflexió per compartir projectes i experiències didàctiques, amb la finalitat de contribuir a la millora de la qualitat i la innovació de la docència i consolidar progressivament la presència del català a l’exterior.

Les persones interessades podran inscriure’s en aquest enllaç abans del 10 de juliol.