2023

 • II Trobada de Serveis Lingüístics i Serveis de Publicacions de la Xarxa Vives
  Castell de Falset, 04/05/2023 - 05/05/2023

  Els dies 4 i 5 de maig tindrà lloc a Falset, la II Trobada de Serveis Lingüístics i Serveis de Publicacions de la Xarxa Vives d’Universitats.

  L’activitat es planteja com una trobada d’intercanvi d’informació i detecció de bones pràctiques entre els responsables de la gestió lingüística i la gestió editorial de les universitats de la Xarxa Vives. Els objectius de la trobada són:
  1. Facilitar un espai per conèixer i compartir interessos des de l’actuació que desenvolupen els serveis lingüístics i els serveis de publicacions i editorials. tant per separat com de manera conjunta, en relació amb les publicacions universitàries en català.
  2. Oferir un marc per valorar necessitats i oportunitats sobre iniciatives i bones pràctiques en la publicació universitària en català.
  Consulta el programa

  2018

 • Trobada de Serveis Lingüístics i Serveis de Publicacions de la Xarxa Vives
  Universitat d’Alacant, 23/05/2018 - 24/05/2018

  Els objectius de la trobada són:

  1. Facilitar un espai per conéixer i compartir interessos des de l’actuació que desenvolupen els Serveis Lingüístics i els Serveis de Publicacions i Editorials, tant per separat com de manera conjunta, en relació a les publicacions universitàries en català.
  2. Oferir un marc per valorar necessitats i oportunitats sobre iniciatives i/o bones pràctiques en la publicació universitària en català.

  Programa