Manual d’estil interuniversitari per a la redacció de textos institucionals en anglès

admin

Book Cover: Manual d’estil interuniversitari per a la redacció de textos institucionals en anglès

La tercera edició del Manual d’estil interuniversitari per a la redacció de textos institucionals en anglès inclou com a principal novetat un bloc de models de documentació institucional que permet facilitar el treball de les universitats i dotar-se d’uns criteris lingüístics en anglès únics, comuns i homogenis.

L'obra s'adreça a l’àmbit acadèmic, i possibilita la qualitat lingüística de la informació amb projecció internacional, tot enriquint la competència lingüística del personal universitari.

Des de la seua primera publicació l'any 2013, el manual ha enregistrat vora 40.000 consultes al web de recursos lingüístics de la Xarxa Vives, fet que posa de relleu la seua utilitat en les universitats i el compromís d’aquestes per generar competències plurilingües.

L'obra forma part del Pla de Política Lingüística de la Xarxa Vives d'Universitats i, aquesta tercera edició, ha estat elaborada per la secció d’anglès del Grup de Treball de Qualitat Lingüística de la XVU conjuntament amb els tècnics dels serveis lingüístics universitaris.

Published:
Tipus d'obra:
Temes: