Via Universitària: L’estudiantat universitari implicat en la governança (2017-2019)

andres

Book Cover: Via Universitària: L'estudiantat universitari implicat en la governança (2017-2019)

Informe breu sobre el perfil dels i les representants estudiantils universitaris realitzat en el marc de l'estudi Via Universitària: Accés, condicions d'aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris (2017-2019).

L’estudi Via Universitària es dirigeix a l’alumnat matriculat en estudis universitaris de grau i màster de 20 universitats de la Xarxa Vives, i permet obtenir diferents indicadors relacionats amb el seu pas per la universitat. L’estudiant és probablement l’agent clau en el sistema universitari i, com a tal, dels més analitzats. No obstant això, aquest pes no sempre es correspon amb l’atenció que se’ls ofereix en aquests processos. Per aquest motiu es realitza una anàlisi específica de l’alumnat que assumeix rols de representació en el món universitari, com a forma de visibilització de la seva tasca i per agrair la seva participació en l’impuls i el bon funcionament d’aquest estudi.

Via Universitària és un dels projectes troncals del programa d’estudiants que desenvolupa la Xarxa Vives i ocupa un lloc destacat entre les 150 accions del pla d’actuació anual de la institució. L’informe 2017-2019 ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra i “la Caixa”.

Published:
Tipus d'obra:
Temes: