24 de maig de 2022

 • Publicació de l'informe de resultats Via Universitària (2020-2022)
  24/05/2022 - 12.00 h

  El 24 de maig es publica l’informe general de resultats Via Universitària: Accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris (2020-2022) de la Xarxa Vives d’Universitats.

  El programa Via Universitària té com a objectiu generar informació rigorosa, objectiva i àmplia sobre les condicions de vida i les formes de vinculació amb l’estudi de la població estudiantil universitària. A través d’una enquesta a tots els estudiants, el programa busca crear una base sòlida de coneixement que aporte informació rellevant sobre la vida universitària al territori de la Xarxa Vives d’Universitats. Aquest coneixement ha de servir per orientar les propostes de millora en les polítiques universitàries, i servir de guia per fonamentar les decisions i orientacions de les polítiques, tant de les universitats pròpies com dels decisors públics.

  Més informació sobre Via Universitària


2 de juny de 2022

 • Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives
  2/06/2022 - 10.00 h
  Alacant

  La Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives és una mostra interuniversitària i itinerant, oberta al públic, que es desenvolupa sota el format d’una marató d’actuacions on cada universitat participant representa una obra de no més de 50 minuts. El format de marató permet al públic assistent gaudir d’una variada oferta teatral durant una mateixa jornada. A més, la Biennal facilita que els grups de teatre universitaris compartisquen coneixements, experiències i es formen a través de diferents tallers i cursos que s’organitzen en el marc de l’activitat.

  Enguany la Biennal tindrà lloc al Paranimf de la Universitat d’Alacant, el 2 i 3 de juny.