10 de setembre de 2021

 • Setmana del Llibre en Català
  10/09/2021 - 17.00 h
  Barcelona

  Les editorials i els serveis de publicacions de les universitats de la Xarxa Vives participen en la Setmana del Llibre en Català, que té lloc del 10 al 19 de setembre a Barcelona.

  La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura. Està organitzada per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.


19 de setembre de 2021

12 de novembre de 2021

 • XII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger
  12/11/2021 - 12.00 h
  Vinaròs

  L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el XII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i Morella del 12 al 14 de novembre. El curs té per objectiu contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior i el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula.

  Més informació