Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

El curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger contribueix a la formació dels futurs docents de català a universitats de l’exterior. Durant tres dies, els participants treballen el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula de la mà de destacats professors de les universitats de la Xarxa Vives, en un entorn privilegiat com són els municipis de Vinaròs i Morella.

Introducció

L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el XVè Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebrarà a Vinaròs i Morella entre el 25 i el 27 d’octubre de 2024, i que compta amb la col·laboració del Postgrau en Ensenyament de Català per a persones adultes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d’Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

Procediment

Les persones interessades a participar al curs hauran d’emplenar i enviar el formulari de preinscripció dins del termini establert.

Més informació

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici Àgora, local 10
Universitat Jaume I
Av. Sos Baynat, s/n
12006 Castelló de la Plana
Tel.: 964 72 89 93
Fax: 964 72 89 92
A/e: xarxa@vives.org

Inscripció

Les persones seleccionades per participar al curs hauran de formalitzar la inscripció amb el pagament de 170€ per transferència bancària en concepte de matrícula. S’hi ha de fer constar el nom i el cognom, al compte bancari que se’ls indicarà, i hauran d’enviar un missatge electrònic a xarxa@vives.org adjuntant-hi el rebut de pagament corresponent.

La inscripció inclou la participació en el curs, el material didàctic, l’allotjament en règim de mitja pensió i el transport en autocar Vinaròs/Morella i Morella/Vinaròs.

Ajuts DRAC

Si sou estudiant d’una universitat de la Xarxa Vives que participa en el programa DRAC, podeu sol·licitar un ajut a la mobilitat DRAC per assistir a aquest curs. Els ajuts cobreixen les despeses d’allotjament i matrícula i es podrà pagar les despeses de desplaçament en funció de la universitat de procedència. Per a més informació i sol·licituds consulteu els punts d’informació habituals de la vostra Universitat i el web www.vives.org/drac.
XIII Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Organitza:


Logo Institut Ramon Llull

Amb la col·laboració de:


Ajuntament Morella
Aj Vinaròs 200x100