Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

El curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger contribueix a la formació dels futurs docents de català a universitats de l’exterior. Durant tres dies, els participants treballen el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula de la mà de destacats professors de les universitats de la Xarxa Vives, en un entorn privilegiat com és el municipi de Morella.

Introducció

L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el XIVè Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebrarà a Morella entre el 20 i el 22 d’octubre de 2023, i que compta amb la col·laboració del Postgrau en Ensenyament de Català per a persones adultes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d’Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

Procediment

Les persones interessades a participar al curs hauran d’emplenar i enviar el formulari de preinscripció dins del termini establert.

Més informació

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici Àgora, local 10
Universitat Jaume I
Av. Sos Baynat, s/n
12006 Castelló de la Plana
Tel.: 964 72 89 93
Fax: 964 72 89 92
A/e: xarxa@vives.org

Inscripció

Les persones seleccionades per participar al curs hauran de formalitzar la inscripció amb el pagament de 170€ per transferència bancària en concepte de matrícula. S’hi ha de fer constar el nom i el cognom, al compte bancari que se’ls indicarà, i hauran d’enviar un missatge electrònic a xarxa@vives.org adjuntant-hi el rebut de pagament corresponent.

La inscripció inclou la participació en el curs, el material didàctic, l’allotjament en règim de mitja pensió i el transport en autocar Vinaròs/Morella i Morella/Vinaròs.

XIII Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Organitza:


Logo Institut Ramon Llull
AVL

Amb la col·laboració de:


Ajuntament Morella