Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

El curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger contribueix a la formació dels futurs docents de català a universitats de l’exterior. Durant tres dies, els participants treballen el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula de la mà de destacats professors de les universitats de la Xarxa Vives, en entorns privilegiats com són els municipis de Vinaròs i Morella.

Introducció

L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen l’XI Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebrarà entre el 23 i el 24 d’octubre de 2020, i que compta amb la col·laboració del Postgrau en Ensenyament de Català per a persones adultes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d’Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

Atesa la situació epidemiològica provocada per la COVID-19, aquesta edició tindrà lloc de manera virtual.

Procediment

Les persones interessades a participar al curs hauran d’emplenar i enviar el formulari de preinscripció dins del termini establert.

Més informació

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici Àgora, local 10
Universitat Jaume I
Av. Sos Baynat, s/n
12006 Castelló de la Plana
Tel.: 964 72 89 93
Fax: 964 72 89 92
A/e: xarxa@vives.org

Inscripció

Les persones seleccionades per participar al curs hauran de formalitzar la inscripció amb el pagament de 40€ per transferència bancària en concepte de matrícula. S’hi ha de fer constar el nom i el cognom, al compte bancari que se’ls indicarà, i hauran d’enviar un missatge electrònic a xarxa@vives.org adjuntant-hi el rebut de pagament corresponent.
X Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Organitza:


AVL

Amb la col·laboració de:


Aj Vinaròs 200x100
Ajuntament Morella