Logotip d'Etheria
ETHERIA és un programa interuniversitari de formació permanent sènior adreçat a públic a partir de 55 anys. Planteja una proposta pedagògica nova, tant per a l’alumnat com per al professorat que hi participa, a través de la combinació d’aprenentatge en línia i pràctiques presencials. Desenvolupa una didàctica acadèmica, social i d’oci recreatiu a través d’aprenentatge formal i no formal.

ETHERIA Inclou mobilitat en el territori de la Xarxa Vives a través de la col·laboració entre els programes sènior de les universitats de la Xarxa.

Programa

El programa consta d’una part teòrica (obligatòria), que es realitzarà en línia a través d’una aula virtual, i d’una part pràctica presencial amb mobilitat pel territori (voluntària).

Part teòrica:

  • Presentació i introducció a l’entorn virtual
  • Mòdul 1. Pintures rupestres de l’Arc Mediterrani (Universitat Jaume I)
  • Mòdul 2. Tàrraco romana (Universitat Rovira i Virgili)
  • Mòdul 3. Romànic a la Vall de Boí (Universitat de Lleida)
  • Mòdul 4. Vall del Madriu-Perafita-Claror (Universitat d’Andorra)
  • Mòdul 5. Modernisme (Universitat de Barcelona)
  • Treball final i avaluació

Part pràctica (opcional):

Consta d’una trobada d’un dia després del primer mòdul i una trobada de 2 dies i una nit durant el darrer mòdul per visitar dos patrimonis de la humanitat tractats en la part teòrica.

A través de l’aula virtual, a l’inici del curs, es facilitaran les dates, els llocs i les indicacions per inscriure’s a les trobades.

Període de matrícula

Del 25 de novembre de 2019 al 10 de gener de 2020.

Per fer efectiva la matricula cal que:

  1. Empleneu aquest formulari amb dades bàsiques a efectes de comunicació i certificació.
  2. Aboneu la matrícula de la part teòrica del curs (150 €). Quan feu la transferència bancària, indiqueu al concepte”Etheria” i el vostre nom i cognoms.

Número de compte: IBAN ES90 0049 6708 3721 1000 7125
Titular: Institut Joan Lluís Vives
Entitat: Banc Santander
*Us recomanem que us guardeu una còpia del rebut del pagament del curs. Us la demanarem només en cas d’alguna incidència amb la vostra transferència.

Si teniu cap dubte per tramitar la vostra matrícula, podeu contactar amb secretaria.executiva@vives.org o amb el telèfon +34 962 728 993.