Alícia Villar i Marina Rigau, premis de Comunicació Científica «Joan Lluís Vives»

La Xarxa Vives d’Universitats va lliurar el passat divendres els diplomes acreditatius dels dos guardons de 1.500 euros corresponents de l’onzena edició del Premi de Comunicació Científica «Joan Lluís Vives», l’objectiu del qual és fomentar les habilitats comunicatives dels estudiants de doctorat. El jurat del premi 2009 -coordinat per Martí Domínguez, de la Universitat de València, i integrat per Josep Maria Gili (CMIMA, CSIC), Gustau Muñoz (UV) i Josep Jacas (Universitat Jaume I)- va acordar per unanimitat atorgar el premi en la modalitat de ciències socials i de l’educació i humanitats a l’article d’Alícia Villar Aguilés, de la Universitat de València, titulat Transformacions en la Universitat: estudiantat desajustat o Universitat desajustada?. En la modalitat de ciències bàsiques, ciències de la salut, enginyeries i arquitectura, també per unanimitat, va estar seleccionat el treball El càncer de pròstata: val més prevenir que curar’, presentat per Marina Rigau Resina, de l’Institut Recerca Hospital Universitari de la Vall d’Hebron (Universitat Autònoma de Barcelona).

El articles guanyadors, els quals es poden consultar en el web www.vives.org, seran publicats en les revistes Mètode i L’Espill editades per la Universitat de València, mentre que El Temps en farà una ressenya d’ambdós treballs.