Joan Viñas rep la Medalla de l’Estudi General de mans del rector de la UdL

Castelló, Lleida, Palma, 16/09/2011.- Joan Viñas va rebre ahir dijous, 15 de setembre, la Medalla de l’Estudi General de mans del rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández. El vicepresident I de la Xarxa Vives, ex rector de la UdL i catedràtic de Cirurgia va fer a l’acte una crida al professorat, personal d’administració i serveis i estudiantat de la universitat per col·laborar en la construcció «d’un món millor, més just, ecosostenible i en defensa de la nostra nació». En el discurs que va tancar l’acte de homenatge a la seua gestió al capdavant de la UdL, Viñas va destacar la importància de les aliances universitàries com la Xarxa Vives, «que amb la recent incorporació de la Universitat de Sàsser ja s’estén per 4 estats».

Flanquejat per l’exrector Jaume Porta i l’actual rector Fernández, Joan Viñas va escoltar les paraules d’elogi que li van dedicar Jaume Barrull (vicerector amb Viñas), Gemma Espigares (membre del Consell de l’Estudiantat) i José Antonio Bonet (membre del Consell Social) que li va fer arribar l’agraïment del president de l’ens, Ramon Roca. Totes les intervencions van coincidir a destacar el tarannà dialogant i de consens dels seus dos mandats, així com el seu entusiasme i defensa de la UdL i de les terres de Ponent arreu.

Per la seua part, el rector Roberto Fernández, va advocar per la necessitat i la importància d’un acte com aquest, perquè «tots sapiguem que la Universitat de Lleida honrarà i no oblidarà els qui dediquin part substancial de la seua vida a millorar-la i fer-la cada vegada millor i més útil per al creixement del coneixement universal i per al desenvolupament de les terres de Lleida».