L’experiència en cooperació al desenvolupament de la Xarxa Vives, a les jornades de l’OCUD

Castelló de la Plana, Girona, Palma.- 13/10/2011.- La Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona acollirà les II Jornades de l’Observatori de Cooperació Universitària al Desenvolupament (OCUD), que tindran lloc els dies 20 i 21 d’octubre de 2011 (vegeu el programa). Adreçades a responsables de cooperació de les universitats, personal d’administració i serveis de centres de cooperació i professorat vinculat amb la cooperació, les jornades estan organitzades per l’OCUD de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE).

La jornada de divendres 21 començarà amb una taula rodona sobre xarxes de cooperació universitària al desenvolupament, en el marc de la qual s’exposarà l’experiència de la Xarxa Vives com agent de cooperació, amb la intervenció del vicepresident I de la Xarxa, Joan Viñas, i la coordinadora acadèmica del Programa Algèria Universitats (PAU), Anna Mata. A més del cas de la Xarxa Vives, s’exposaran les experiències de la Xarxa de Recerca d’Agricultura per al Desenvolupament, el G9, la Xarxa de Voluntariat Universitari a Nacions Unides i Xarxes Europees.