La Comissió Permanent de la Xarxa Vives defineix el pla d’actuació de 2012


Els vicerectors membres de la Comissió Permanent, abans de la reunió al Rectorat de la Universitat Jaume I. Imatges: Damián Llorens (UJI).

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/11/2011.- La Comissió Permanent de la Xarxa Vives, reunida avui divendres a la Universitat Jaume I, ha treballat en l’elaboració del pla d’actuació per a l’exercici de 2012. Els vicerectors membres de l’òrgan d’administració i gestió ordinària de l’associació han avançat en la definició d’un programa anual que inclou, entre altres activitats, la realització de la VIII Lliga de Debat Universitari a la Universitat de Vic, i les terceres jornades de la Plataforma Interuniversitària de la Premsa Comarcal i Local a la Universitat Rovira i Virgili.

A més, la Comissió Permanent ha validat l’inici d’un projecte de cooperació al desenvolupament amb universitats de Moçambic, amb participació d’universitats de la Xarxa Vives, A la reunió han participat el president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent; el vicepresident I, Joan Viñas i el vicepresident III i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña.

La Xarxa Vives és una plataforma única de serveis innovadors i amb valor afegit per a les universitats dels territoris de parla catalana, per a tota la comunitat universitària i per a la societat. Com associació d’universitats en creixement, a través de més de 50 línies d’actuació concretes cada any, la Xarxa esdevé el referent per a l’actuació comuna de les universitats de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i Sardenya. La seua visió estratègica és ser la xarxa de referència per a l’acció conjunta de les universitats que en formen part.