La UB acull una jornada de formació de formadors sobre les experiències dels cursos EILC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 21.11.2011.- La Universitat de Barcelona acollirà el proper 1 de desembre una Jornada de formació de formadors sobre les experiències dels cursos intensius de llengua Erasmus (EILC), organitzada per la Xarxa Vives i la Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana (Cifolc). Els objectius de l’activitat passen per reflexionar sobre les línies de futur que es preveuen en l’aprenentatge de llengües i en el marc europeu, així com presentar experiències de les universitats participants en els cursos EILC.

Destinada a formadors i avaluadors en l’aprenentatge de llengües de les universitats de l’àmbit català, gallec i basc, la jornada s’emmarca en el Fòrum Vives i comptarà amb la participació de Gemma Fonrodona, vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística de la UB; Imma Sánchez, secretària de la Cifolc, i Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives.

Rubén Trenzano, de la Universitat de València, parlarà sobre l’aprenentatge de llengües en el marc de les polítiques europees (propostes, estratègies i perspectives de futur). Al seu torn, Enric Serra, de la Universitat Autònoma de Barcelona, analitzarà la competència intercultural dels estudiants nouvinguts. A continuació, Cristina Rodríguez, de la Universitat de Vigo, dissertarà sobre l’experiència de les universitats de Galícia, i posteriorment diferents ponents parlaran sobre les experiències a la regió Vives.