«Alacant i les infraestructures ferroviàries europees» a debat en el segon Circuit de Ciència

El debat del passat 8 de febrer a València va comptar amb l’assistència de més de 130 persones (foto: Prats i Camps).

Alacant, Barcelona, Palma.- 08.05.2012.-
El Club Información d’Alacant acollirà el proper 14 de maig, el segon Circuit de Ciència 2012 que té com a títol «Alacant i les infraestructures ferroviàries europees» (vegeu el programa).

L’activitat serà presentada per Ignacio Jiménez, rector de la Universitat d’Alacant (UA), comptarà amb la participació de Germà Bel, de la Universitat de Barcelona; Josep Vicent Boira, de la Universitat de València; F. Xavier Vidal, de la UA, i serà moderada pel periodista Josep Maria Perea.  L’activitat està oberta a totes aquelles persones que estiguen interessades.

El debat serà el segon del cicle del Circuit de Ciència 2012 que es va estrenar el darrer 8 de febrer a València amb la jornada «Som esclaus dels nostres gens?». La jornada va tenir lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València i va comptar amb l’assistència de més de 130 persones. El Circuit de Ciència s’emmarca en els tallers universitaris del Fòrum Vives organitzats per la Xarxa Vives conjuntament amb la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València (UV) i la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (Fecyt), la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica i la CAM Obra Social.