Els síndics i defensors universitaris de la Xarxa analitzaran els efectes de la crisi a la Universitat

Girona, Castelló de la Plana, Palma.- 03/07/2012.- La Trobada anual de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives reunirà aquest divendres 6 de juliol representants de 12 universitats de la regió Vives en la Universitat de Girona (UdG), en el marc del Fòrum Vives (vegeu el programa).

Aquesta nova edició de la trobada comptarà amb dues sessions de treball. En la primera sessió, Paz Battaner i Joan Miró, síndics de la Universitat Pompeu Fabra i de la UdG, respectivament, presentaran una memòria conjunta del treball de les sindicatures. La segona sessió de treball servirà per a debatre sobre casos conflictius i sobre els efectes de la crisi a la Universitat i la seua repercusió en el treball de les sindicatures de greuges.

Per a la cloenda de la jornada està prevista la participació del president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, així com de la rectora de la UdG, Anna Maria Geli.

Les dues darreres trobades realitzades van tenir lloc, respectivament, a la Universitat d’Andorra el 8 de juliol de 2011 i a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, el 9 de juliol de 2010.