Jordi Montaña inaugura el curs a la Universitat d’Andorra

Sant Julià de Lòria, Barcelona, Castelló de la Plana.- 18/10/2012.- El president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, ha participat a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2012-2013 a la Universitat d’Andorra, que ha tingut  lloc avui a l’auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Convidat per la Universitat d’Andorra, Montaña hi ha impartit la conferència inaugural, titulada La dimensió de les universitats i la seva internacionalització, en un acte obert al públic.

Jordi Montaña és professor ordinari del departament de Direcció de màrqueting i catedràtic de la Universitat Ramon Llull. És doctor en Enginyeria industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, màster en Direcció i administració d’empreses per ESADE i enginyer industrial per l’ETSEIB-UPC. Va ser el director de la Càtedra ESADE de Gestió del disseny fins que fou nomenat rector de la Universitat de Vic el juliol de 2010. Des del febrer d’enguany és president de la Xarxa Vives d’Universitats.

El curs acadèmic 2012-2013 ha estat formalment inaugurat pel cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, en companyia del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida. L’acte ha inclòs la presentació de la memòria acadèmica i el lliurament de diplomes universitaris del curs passat.