Vic, seu de les XXVII Jornades internacionals per a professors de català

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 05/12/2012.- Vic acollirà el proper mes de juliol de 2013 les XXVII Jornades internacionals per a professors de català, que organitza l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Xarxa Vives. La sessió inaugural tindrà lloc dilluns 15 de juliol i la cloenda, dijous 18. Les universitats de Vic, Girona i València han estat les darreres seus d’aquesta trobada anual, que compta amb la participació d’acadèmics i estudiants de desenes de països arreu del món.

L’objectiu de les jornades és crear un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències del professorat de català de les universitats de l’exterior i alhora un fòrum de formació permanent per a la docència de la llengua com a idioma estranger, la cultura i la literatura.