Darrers dies de la primera convocatòria dels ajuts DRAC per al curs 2013-2014

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 12/09/2013.- Arranquem el nou curs i les 21 universitats de la regió Vives posen a la teua disposició una nova oportunitat per aprofitar la convocatòria del programa DRAC d’ajuts a la mobilitat, la més completa proposta d’ajudes per afavorir la mobilitat interna en els territoris de parla catalana. Les convocatòries de les accions Formació avançada, Hivern, PDI i PAS es poden demanar en qualsevol moment per a diferents tipus d’activitats formatives. El primer termini per a lliurar sol·licituds és aquest divendres 13, atès que el 15 serà diumenge, però recordeu que immediatament s’obrirà un nou període per a presentar sol·licituds, fins al proper 15 de gener, i altres dos períodes que finalitzen els dies 15 de maig i 15 de setembre.

L’acció DRAC Formació avançada proporciona ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de doctorat i de màster oficial universitari en relació a les activitats organitzades per la Xarxa Vives, així com l’assistència a cursos, seminaris o estades de recerca en altres universitats de l’associació. L’acció DRAC Hivern promou la mobilitat dels estudiants per assistir a cursos, seminaris o altres activitats, que no es contemplin en DRAC-Estiu i de durada inferior a 15 dies. DRAC PDI promou la mobilitat del professorat universitari per realitzar estades docents amb el català com a llengua de treball, a universitats de la Xarxa, i l’acció DRAC PAS atorga ajuts per promoure la mobilitat del personal d’administració i serveis per realitzar estades en serveis, oficines o laboratoris iguals o similars al propi i per assistència i/o organització de jornades o reunions relacionades amb el lloc de treball.

D’altra banda, el Programa DRAC també compta amb la modalitat DRAC Estiu, que proporciona ajuts per assistir als cursos o activitats que figuren a la Guia de cursos d’estiu que la Xarxa edita anualment.

Les universitats que participen al programa DRAC són:

 • Universitat d’Alacant
 • Universitat d’Andorra
 • Universitat Autònoma de Barcelona
 • Universitat de Barcelona
 • Universitat de Girona
 • Universitat de les Illes Balears
 • Universitat Jaume I
 • Universitat de Lleida
 • Universitat Miguel Hernández d’Elx
 • Universitat Politècnica de València
 • Universitat Pompeu Fabra
 • Universitat Rovira i Virgili
 • Universitat de València
 • Universitat de Vic