L’estudiant de l’UJI Luis Valverde, autor de la marca del XX aniversari de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 31/10/2013.- El concurs per a triar la marca del XX aniversari de la Xarxa Vives ha culminat i ja tenim guanyador. Una proposta de Luis Valverde Divieso, estudiant de la Llicenciatura de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, ha obtingut la majoria en la votació en línia, amb un 36,4% dels vots emesos, i rebrà un premi de 600 € bruts, a més d’una matrícula gratuïta a un curs que figure a la Guia de cursos d’estiu 2014 de la Xarxa. En segona posició, amb un 30,2% dels vots, ha quedat un treball de Pablo Torrecillas Monasterio, estudiant de Grau en Tecnologies Industrials de la Universitat Politècnica de Catalunya. Finalment, una proposta de Maria Pilar Muntané Rodríguez, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Abat Oliba CEU, ha obtingut el 21,3% dels vots.

Més de 1.000 vots s’han rebut entre el 21 i el 30 d’octubre, període de votacions en línia previst a les bases de la convocatòria, després que el jurat preseleccionara les 10 millors propostes rebudes, per tal que tota la comunitat universitària de la regió Vives decidira la imatge del programa especial d’activitats de l’any 2014. Els autors dels treballs finalistes han guanyat, en cada cas, una matrícula gratuïta a un curs de la Guia de cursos d’estiu 2014.