1994-2014: vint anys de la Xarxa Vives

Alacant, Barcelona, Palma.- 07/01/2014.- La Xarxa Vives ha engegat l’any del seu vintè aniversari, amb motiu del qual durant 2014 desenvoluparà un programa d’activitats. El proper 24 de gener, la Universitat d’Alacant acollirà la inauguració i serà l’escenari de la presentació del programa, en un acte que tindrà lloc al Museu de la Universitat d’Alacant i servirà també per inaugurar l’exposició Imatges Vives sobre el patrimoni artístic, científic i documental de les universitats. Aquesta mostra ha estat comissariada per la Dra. Lourdes Cirlot, vicerectora de Relacions Internacionals i Cultura de la Universitat de Barcelona, i aplegarà una representació del patrimoni artístic, científic, documental de les universitats de la Xarxa, en 5 àmbits expositius: arts plàstiques (pintura, escultura, dibuix, obra gràfica); documents i llibres; objectes; campus virtual, videocreacions i projeccions videogràfiques i, finalment, Espai Gaudí.

L’obertura d’aquest acte inaugural anirà a càrrec de Manuel Palomar, president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat d’Alacant. A continuació, intervindrà Carles Solà, expresident de la Xarxa i exrector de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte es completarà amb un reconeixement als antics representants de les universitats que en formen part i un espectacle a càrrec de Xavi Castillo, de la companyia Pot de Plom Teatre.