Les XIX Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya, al XX aniversari de la Xarxa Vives d’Universitats

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 24/04/2014.- La Universitat Abat Oliba acollirà del 6 al 8 de maig les XIX Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya, en el marc del programa commemoratiu del XX aniversari de la Xarxa Vives. Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb Cecable (Centre d’Estudis sobre el Cable) i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al llarg del 2014, la UAO aporta 4 activitats al programa de l’aniversari: la International Journalism Week (Digital Journalism), trobada d’investigadors de comunicació, del 3 al 7 de març; el II BCN Thinking Challenge (2a marató d’estudiants emprenedors de la UAO CEU) , el 8 i 9 d’abril; els GoliADs (premis de publicitat i comunicació de la UAO CEU), al maig; i aquestes jornades del Cable i la Banda Ampla (inscripció oberta).