Lleida, seu de les XXVIII Jornades internacionals per a professors de català

Lleida, Castelló de la Plana, Palma.- 13/05/2014.- Lleida acollirà el proper mes de juliol les XXVIII Jornades internacionals per a professors de català, que organitza l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Xarxa Vives. La sessió inaugural tindrà lloc dilluns 21 de juliol i la cloenda, dijous 24. Les universitats de Girona, València i Vic – Universitat Central de Catalunya han estat les darreres seus d’aquesta trobada anual, que compta amb la participació d’acadèmics i estudiants de desenes de països arreu del món.

L’objectiu de les jornades és crear un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències del professorat de català de les universitats de l’exterior i alhora un fòrum de formació permanent per a la docència de la llengua com a idioma estranger, la cultura i la literatura.