Darrers dies de la primera convocatòria dels ajuts DRAC per al curs 2014-2015

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 03/09/2014.- Arranquem el nou curs i les 21 universitats de la regió Vives posen a la teua disposició una nova oportunitat per aprofitar la convocatòria del programa DRAC d’ajuts a la mobilitat, la més completa proposta d’ajudes per afavorir la mobilitat interna en els territoris de parla catalana. Les convocatòries de les accions Formació avançada, Hivern, PDI i PAS es poden demanar en qualsevol moment per a diferents tipus d’activitats formatives. El primer termini per a lliurar sol·licituds finalitza el proper 15 de setembre, però recordeu que immediatament s’obrirà un nou període per a presentar sol·licituds, fins al proper 15 de gener, i un altre període que finalitzen els dies 15 de maig.

Les universitats que participen al programa DRAC són:

 • Universitat d’Alacant
 • Universitat d’Andorra
 • Universitat Autònoma de Barcelona
 • Universitat de Barcelona
 • Universitat de Girona
 • Universitat de les Illes Balears
 • Universitat Jaume I
 • Universitat de Lleida
 • Universitat Miguel Hernández d’Elx
 • Universitat Politècnica de València
 • Universitat Rovira i Virgili
 • Universitat de València
 • Universitat de Vic