XX aniversari: «La funció social de la Universitat i els països de llengua catalana» a debat a la UB

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 04/11/2014.- La Universitat de Barcelona organitza la taula rodona «La funció social de la Universitat i els països de llengua catalana». L’acte tindrà lloc el proper 12 de novembre a les 18.30h a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

L’acte forma part d’un cicle de taules rodones que amb motiu del Tricentenari i del vintè aniversari de la Xarxa Vives d’Universitats, la Universitat de Barcelona organitza a l’entorn de la llengua, la història i la Universitat; la funció social d’aquesta institució; la política lingüística, i el repte actual de la internacionalització.

La taula rodona del proper dia 12 serà presentada per Enric Canela Campos, vicerector de Política Científica de la UB i M. Teresa Garcia Castanyer, comissionada pr a Multilingüisme de la UB. Entre altres qüestions, es pretén donar resposta a les preguntes següents: Com haurien de ser les nostresuniversitats al segle XXI? Quin model d’universitat pública volem? Quina és la responsabilitat social de la universitat?