9 universitats de la Xarxa Vives preparen les competicions locals de la II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 05/12/2014.- Un grup format per 9 universitats de la Xarxa Vives acolliran properament les competicions locals de la  II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. Formen part d’aquest grup impulsor les universitats d’Alacant, Andorra, Autònoma de Barcelona, Girona, Jaume I, Lleida, València Pompeu Fabra  Vic-Central de Catalunya.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d’oratòria en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents, debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és Els diners fan la felicitat?

La fase final de la competició tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironés), els dies 27 i 28 de març de 2015, a continuació de l’XI Lliga de Debat de Universitari de la Xarxa Vives.

Els equips dels centres de Secundària i Batxillerat que vulguen participar, poden realitzar la inscripció ací. El termini d’inscripció finalitza el 20 de desembre de 2014.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat naix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitari sota l’impuls de la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana.