UdL i UIB ja compten amb representants a l’XI Lliga de Debat Universitari

UIB_LligaInterna00_2015
Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 16/03/2015.- Les universitats de Lleida i de les Illes Balears ja coneixen els noms dels seus representants a l’XI Lliga de Debat Universitari, que tindrà lloc a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya a Salt (el Gironès), del 23 al 27 de març. Amb la finalització de les competicions internes en aquestes dues universitats (vegeu aquesta bitàcola informativa), es tanca la fase de lligues als campus de la regió Vives, que ha comptat amb la participació de més de 400 alumnes en 6 universitats. En total, 13 universitats dels territoris de parla catalana disputaran la Lliga.

Divendres 13, el Parlament de les Illes Balears va ser l’escenari del qual van eixir com a vencedors Pere Pons Subirana, Maria Mora Torres i Maria del Mar Juan San Nicolàs, encarregats de representar a la UIB a la lliga interuniversitària.

Pel que fa a la UdL, l’equip que s’ha aixecat victoriós d’aquesta lliga interna ha estat l’integrat per Blanca Biosca, Elena Ferré i Marc Gonzalo.

Tots dos equips participaran a una competició que farà de la ciutat de Salt la capital del diàleg i el debat, en acollir tant la competició interuniversitària com la II Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat.

Fotografies de les competicions (UdL i UIB).