La UPV acollirà la trobada anual de síndics, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa

València, Barcelona, Palma.- 05/05/2015.- La Universitat Politècnica de València serà l’escenari, els propers dies 2 i 3 de juliol, de la VIII Trobada anual de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris, organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats.

La jornada, emmarcada en el Fòrum Vives, comptarà amb la participació de representants de les diferents universitats de la regió Vives, que tindran l’oportunitat d’analitzar la seua tasca i fer una reflexió conjunta sobre els reptes que plantegen els present i el futur de les universitats. A les jornades que formen la trobada hi participen síndics, defensors i mediadors, així com el personal de les oficines universitàries que els hi donen suport.

Aquestes reunions les va iniciar, per iniciativa pròpia, Antoni Mirambell, síndic de Greuges de la Universitat de Barcelona, amb la primera trobada de síndics, defensors i moderadors universitaris. L’any 2009 es van incorporar al pla d’actuació anual de la Xarxa Vives d’Universitats, en el marc de les jornades universitàries del Fòrum Vives. Des d’aleshores i de forma anual, les jornades es celebren a les diferents universitats de la regió Vives.

Les dues darreres trobades realitzades van tenir lloc, respectivament, a la Universitat Pompeu Fabra el 3 de juliol de 2014 i a la Universitat de les Illes Balears, el 5 de juliol de 2013.