Darrers dies per sol·licitar els ajuts a la mobilitat DRAC Estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/05/2015.- El programa DRAC Estiu proporciona ajudes econòmiques per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia de cursos d’estiu 2015 de la Xarxa Vives. La convocatòria, que romandrà oberta fins el proper 1 de juny, et permetrà gaudir d’un suport econòmic per a desplaçar-te pels territoris universitaris de la regió Vives.

El programa té com a objectiu afavorir la mobilitat d’estudiants entre les universitats que hi participen, i va destinat a estudiants de les universitats de la Xarxa Vives que tinguen almenys 45 crèdits aprovats en els seus estudis de grau, diplomatura, llicenciatura, bàtxelor, enginyeria o arquitectura. També podran optar a l’oferta d’ajuts del programa els estudiants de màsters oficials universitaris i doctorat.

Les ajudes, que oscil·laran entre 80 i 320 euros, queden fixades al quadre d’ajuts, i es destinen a cobrir despeses de desplaçament, allotjament i matrícula, i només són aplicables a aquelles activitats que apareixen a la Guia.

El programa DRAC (Docència, Recerca i Activitats Culturals) va néixer l’any 1994, a partir d’un conveni de col·laboració entre diverses universitats dels territoris de parla catalana i a l’any 1999 va esdevenir una actuació pròpia de la Xarxa Vives. Progressivament s’han anat incloent noves modalitats d’ajuts. Actualment, 13 universitats de la XVU ofereixen ajuts DRAC en les modalitats: Estiu, Formació Avançada, Hivern, PDI, i PAS.

Si desitgeu més informació, no dubteu en adreçar-vos al punt d’informació de la vostra universitat.