Cursos gratuïts de català per a estudiants internacionals

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/05/2015.- Els estudiants internacionals interessats en aprendre català estan de sort. Al mes de setembre de 2015, les universitats de València, Barcelona i Illes Balears acolliran cursos intensius en llengua catalana adreçats a l’alumnat internacional que vaja a realitzar una estada a la regió Vives durant el curs 2015-2016.

Aquests cursos tenen una durada de 10 dies i no requereixen cap despesa econòmica, ja que tant la matrícula com l’allotjament són gratuïts.

Coordinada per segon any consecutiu per la Xarxa Vives d’Universitats, aquesta iniciativa pretén facilitar la inclusió de l’estudiantat internacional que realitza una estada d’estudis a la regió Vives, estimulant el seu contacte amb la llengua i la cultura local, fomentant la creació de sinèrgies personals i culturals, i millorant les competències de l’alumnat en matèria lingüística.

La Xarxa Vives compta amb un web específic amb tota la informació al respecte.