La UOC acull a Castelldefels l’acte de cloenda del curs 2014-2015 de la Xarxa

 

Barcelona, València, Palma.- 10/07/2015.- La seu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) a Castelldefels acull avui divendres 10 de juliol, a les 12 hores, l’acte de cloenda del curs 2014-2015 a les universitats dels territoris de parla catalana. En el marc de l’acte, les 21 universitats de la Xarxa Vives retran sengles homenatges a la matemàtica Pilar Bayer i a l’artista plàstic Antoni Miró.

El reconeixement es farà palès a través de la imposició de la Medalla d’Honor de la institució. Jordi Quer, professor de Matemàtica Aplicada de la Universitat Politècnica de Catalunya, i Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant, llegiran respectivament les laudatio de Bayer i Miró.

L’acte comptarà amb la participació del president de la Xarxa Vives i rector de la UOC, Josep A. Planell, així com del secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà, i de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López.

Abans d’aquest acte, des de les 9 h té lloc la reunió ordinària del Consell General de rectors de la Xarxa Vives.