Carmina Crusafon guanya el I Premi de Recerca en Model de Negoci per a Periodisme de Proximitat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-08/07/2015-. L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) ha atorgat el guardó del I Premi de Recerca en Model de Negoci per a Periodisme de Proximitat al projecte titulat «10 claus per una fórmula més eficient a partir de l’anàlisi de la innovació digital i internacional», presentat per Carmina Crusafon, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona. La convocatòria compta amb la col·laboració amb la Xarxa Vives d’Universitats.

D’acord amb les bases, Crusafon tindrá fins el 31 de gener per presentar els resultats, fonamentats en els casos més significatius dels mercats dels Estats Units, Gran Bretanya i França, per identificar els casos d’èxit i les bones pràctiques.

El guardó té per objectiu la recerca de models de negoci orientats a definir el futur del sector, millorant les capacitats crítiques i creavites dels professionals i dotant-los d’eines pràctiques per adaptar-se als canvis.

El jurat del premi ha estat integrat per Manuel Camps, director de gestió informativa Banc Sabadell (patrocinador del premi); Antoni M. Piqué, periodista, consultor i professor a la Universitat Pompeu Fabra, i Andreu Casero, professor a la Universitat Jaume I.

D’altra banda, l’AMIC ha celebrat la seua XVIII Assemblea General Ordinària, on Ramon Grau ha estat triat com a nou president de l’associació i la formació d’una nova junta directiva.