La Xarxa Vives ofereix novament cursos de català intensius i gratuïts als estudiants internacionals

València, Palma, Barcelona.- 14/07/2015.- La Xarxa Vives d’Universitats organitza de nou els cursos intensius de català adreçats als estudiants internacionals que realitzen estudis a la regió Vives durant el futur curs 2015-2016.

L’oferta, que es realitzarà a l’inici del curs acadèmic, va dirigida als estudiants matriculats a les universitats que acolliran aquests cursos:

· Universitat de Barcelona
· Universitat de les Illes Balears
· Universitat de València

Els alumnes que participants gaudiran d’aquestos cursos de manera gratuïta, amb allotjament inclòs.

Aquesta iniciativa pretèn facilitar la inclusió de l’estudiantat internacional que realitza una estada d’estudis a la regió Vives, estimulant el seu contacte amb la llengua i la cultura local, i fomentant la creació de sinergies personals i culturals, per millorar les competències de l’alumnat en matèria lingüística.

Podeu trobar més informació ací.