El treball col·laboratiu en terminologia de la Xarxa, protagonista al congrés internacional Relex

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 06/10/2015.- La Xarxa Vives és una de les protagonistes a les ponències del II Congrés Internacional Relex de lexicologia. Les encarregades de representar a la institució són Conxa Planas, responsable dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona i Rosa Calafat, directora del Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears. El congrés té lloc a Santiago de Compostel·la fins demà, 7 d’octubre.

Planas i Calafat han presentat avui dimarts «El treball col·laboratiu en terminologia de la Xarxa Vives d’Universitats», una ponència il·lustrativa sobre els sistemes de treball en xarxa dels diferents serveis lingüístics de les universitats de la regió Vives, la normalització d’àmbits i usos del català com a llengua minoritzada i la col·laboració amb les diferents administracions estatals i territorials. Cal recordar que el treball conjunt a la Xarxa Vives en aquest àmbit es vehicula a través del Pla de Política Lingüística.

El congrés inclou pònencies i taules rodones en portguès, francès, anglès, català i castellà. Comptant amb la presència d’experts internacionals i representants d’institucions con el Institut d’Estudis Catalans, TERMCAT i la Societat Francesa de Terminologia, entre altres.

Per a més informació, llegiu el programa del congrés.

calafatplanas