Nous cursos intensius i gratuïts de català per a l’estudiantat internacional

cursosintensius_uib_interior

 

València, Barcelona, Palma.- 06/05/2016.- Tres universitats de la Xarxa Vives acolliran cursos intensius de català adreçats a l’estudiantat internacional que realitze una estada d’estudis a la regió Vives durant el curs 2016-2017. Els alumnes matriculats a aquestes universitats podran gaudir d’aquests cursos de forma gratuïta i amb allotjament inclòs.

L’oferta, que es realitzarà a l’inici del curs acadèmic, va dirigida als estudiants matriculats a les universitats que acolliran aquests cursos:

· Universitat de Barcelona
· Universitat de les Illes Balears
· Universitat de València

Aquesta iniciativa pretèn facilitar la inclusió de l’estudiantat internacional que realitza una estada d’estudis a la regió Vives, estimulant el seu contacte amb la llengua i la cultura local, i fomentant la creació de sinergies personals i culturals, per millorar les competències de l’alumnat en matèria lingüística.

Més informació ací.